Aquesta només utilitza cookies tècniques que no impliquen el tractament de dades personals. Més informació
Cursos del Gremi de pintors

Cursos del Gremi de pintors

DEMOSTRACIÓ PARTICIPATIVA Metallic Concept presenta els Metàl.lics base aigua

Dates: Dimecres 20 de febrer de 2019
Horari: de 18 a 20 hores
Professor: Carlos González

Metalic Concept ha dissenyat aquest producte i sistema de fàcil aplicació, sent una nova manera de metal·litzar superfícies. No és un efecte, és real.

  • Aplicables a llana, amb les aigües i valors dels estucs nobles al foc
  • Metal·litzant parets, sostres, columnes , elements arquitectònics, sobre qualsevol material, amb un espectacular i únic resultat, elegant i solemne.
  • També és possible aplicar-lo amb brotxa, corró i pinzell.
  • Donada la versatilitat natural del sistema i producte el recobriment fèrric pot ser substituït per un altre recobriment de naturalesa metàl·lica i exempt de ferro.
  • En aquesta demostració veurem coure, bronze i llautó
No us perdeu aquesta demostració, ja que podreu conèixer de primera mà, una novetat gens convencional, de gran bellesa i que no deixa indiferent a ningú.

Demana informació

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@gremipintors.com. Informació addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa. " Llegir la política de privacitat.