Aquesta només utilitza cookies tècniques que no impliquen el tractament de dades personals. Més informació

Com agremiar-se?

Res més fàcil. Només cal que complimenti les adjuntes dades de la seva empresa, que figuren al formulari per agremiar-se, i ens les enviï a l' adreça electrònica del Gremi, o si ho prefereix, per correu ordinari o per fax.

Tot seguit, començarà a beneficiar-se dels serveis gremials, mitjançant el pagament d' una reduïda quota mensual de promoció, el primer any i d' una mica més els següents.

Si ho prefereix, adreci's personalment a les nostres oficines: carrer Diputació, 297, 1r 1a, 08009 Barcelona, telèfon 93 488 12 88, i li explicarem àmpliament aquests i d'altres avantatges dels quals vostè pot beneficiar-se.

El Gremi

Demana informació

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@gremipintors.com. Informació addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa. " Llegir la política de privacitat.